Hoitotyön osaajamme

11.06.2023

Meillä tehdään töitä sydämellä ja ollaan omia itsejämme! 


Meillä työskentelee aivan ihana joukko hoitoalan ammattilaisia. Tämä sydämellinen, sitoutunut, pitkäaikainen huippuporukkamme koostuu sairaanhoitajista, sosionomeista, lähi- ja perushoitajista, mielenterveyshoitajista, hoiva-avustajista sekä henkilökohtaisista avustajista. Jokaiselta heiltä löytyy myös erikoisosaamista monesta muusta asiasta, josta syntyykin loistava kokonaisuus asukkaidemme hoidon monipuolisuuden ja laadun turvaksi.

Työtä me teemme aina yhdessä, tiiminä, toisiamme täydentäen, yhteen hiileen puhaltaen, asukkaidemme parhaaksi. Hoitokoulutuksen omaavia henkilöitä on meillä aina useampia samaan aikaan työvuoroissa, joten koskaan ei tarvitse jäädä asioiden kanssa yksin. Toiminnanjohtajamme on myös hoitohenkilökuntamme ja asukkaidemme omaisten konsultoitavissa 24/7 asiasta kuin asiasta.

Turvallisuutta asukkaidemme arkeen luo myös se, että vakinainen hoitohenkilökuntamme (n.20 henkeä) ja sijaisemme ovat kaikki tuttuja asukkaillemme. Uusimmat työntekijämme tulevat meille usein hoitotyön alan harjoittelujen, kesätyöjaksojen ja perehdytysjaksojen kautta. Näin ollen asukkaamme ehtivät aina tutustumaan heihin rauhassa.

Hyvinvoiva hoitohenkilökunta takaa hyvinvoivat asukkaat ja siksi hoitohenkilökuntamme työhyvinvoinnista huolehdimme siten, että henkilökuntamäärä on työvuoroissa laskettu niin, että asukkaillemme on perushoitotyön lisäksi annettavaksi riittävästi aikaa. Meillä on henkilökuntamäärä siis aina hieman enemmän kuin valvova taho (hyvinvointialueet) vaatii. Myös hoitohenkilökunnan toiveita työvuorojen suhteen kuunnellaan kiitettävästi ja halutaan huolehtia heidän sujuvasta arjesta kokonaisvaltaisesti.

Huolehdimme henkilökunnastamme myös erilaisilla tyhytempauksilla kaksi-kolme kertaa vuodessa ja mm. joululahjaksi annetuilla hierontalahjakorteilla. Hoitohenkilökuntamme saa halutessaan nauttia myös asumisyksikömme kotiruuasta ja taukojen herkuista aina työpäiviensä aikana, pientä korvausta vastaan. Meillä lisäksi tietenkin kuunnellaan toisiamme ja keskustellaan asioista. Jokainen saa olla myös meillä turvallisesti oma itsensä!